Finanshjelpen - Refinansier dyre smålån. Du betaler mindre og får dermed bedre råd

Finanshjelpen
Samle dine smålån hos Finanshjelpen. - Du får lånetilbud på dagen! Tjenesten er helt gratis.

Smålån

Nå har Finanshjelpen gjort det enkelt for deg å samle alle lånene dine et sted til en bedre rente. Du betaler mindre og får dermed bedre råd. Fyll ut et skjema - søk i 9 banker 

Det beste av alt: Søketjenesten er kostnadsfri å bruke - helt uten forpliktelser.

Refinansier inntil 400.000,-. Velg det beste tilbudet. Fra 7,9 % rente.

Refinansier inntil 400.000,-
1. Kredittkortgjeld og mange smålån?
2. Ett enkelt skjema å fylle ut
3. Du velger det beste tilbudet

Sjekk dine muligheter her »


Hvordan fungerer tjenesten?
Fyll ut skjema og vi vil formidle din søknad til vår finansielle samarbeidspartner. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du mottar. Våre finansielle partner er Centum Finans AS. Finanshjelpens finansielle samarbeidspartnere formidler refinansiering og forbrukslån. Du vil bli kontaktet med tilbud innen to virkedager, og da er det du som bestemmer veien videre. Det beste av alt? Tjenesten er helt gratis. 

Kreditkort

Tjenesten er gratis og uforpliktende
 
Finanshjelpen er laget for å gjøre det enkelt for deg å velge det lånet som passer deg best. Vi har testet og samlet ulike lånetilbydere slik at det skal være enkelt for deg å velge riktig.
 
Tjenesten er gratis og uforpliktende
 

Sjekk dine muligheter her »


Om Finanshjelpen 

Finanshjelpen er laget for å gjøre det enkelt for deg å velge finanstjenster og andre relevante tjenester som har med din hverdagsøkonomi å gjøre. De to siste årene har over 50 000 privatpersoner oppdaget hvordan våre tjenester har gjort det lettvint å hente pristilbud på nett, uten at det koster eller forplikter. Finanshjelpen eies av Leads AS, som siden 2011 har jobbet eksklusivt med webtjenester. 

Dyre smålån? Samle og gjør det billigere. Refinansier og få råd til mer. Få bedre råd. Hvordan får du bedre råd? Mer penger på konto.

Sjekk dine muligheter her »


Hvordan fungerer tjenesten? Fyll ut skjema og vi vil formidle din søknad til vår finansielle samarbeidspartner. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du mottar. Våre finansielle partner er Centum Finans AS. Våre finansielle samarbeidspartnere formidler refinansiering og forbrukslån. Du vil bli kontaktet med tilbud innen to virkedager, og da er det du som bestemmer veien videre. Det beste av alt? Tjenesten er helt gratis. 

Sikkert og konfidensielt Finanshjelpen er et trygt valg for deg og finansielle samarbeidspartnere. Vi behandler alle opplysninger konfidensielt og sikkert, og lagrer ingen opplysninger som kan spores tilbake til deg, med mindre du lar oss bruke e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev med tilbud. Gjør du det, vil vi ikke dele adressen din med noen andre. Søknader til bankene sendes kryptert med markedsledende teknologi, Verisign fra Symantec, som sørger for at sikkerheten blir ivaretatt. 

Nå har Finanshjelpen gjort det enkelt for deg å samle alle lånene dine et sted til en bedre rente. Du betaler mindre og får dermed bedre råd. Fyll ut et skjema - søk i 9 banker

Det beste av alt: Søketjenesten er kostnadsfri å bruke - helt uten forpliktelser

Klikk her »

for å søke uforpliktende og kostnadsfritt