Axo Finans - Lån uten sikkerhet 10 - 500.000. Axo Finans - refinansiering, samlelån, blancolån, lån uten sikkerhet.

Axo Finans hovedproduktet er et lån uten sikkerhet med lånestørrelse fra 10.000 til 500.000 kroner. Nedbetalingstiden, som kunden velger selv, er inntil 15 år. Renten er individuell, fra 8,4 % opp til 20 %. Snittrenten ligger rundt 12 - 14 %, noe som for eksempel er langt under typisk kredittkortrente.

Axo Finans - refinansiering, samlelån, blancolån, lån uten sikkerhet.
 
Axo Finans

Mer enn halvparten av alle kunder i Axo Finans søker om å refinansiere smågjeld. Smågjeld er typisk kredittkortgjeld, avbetalingskjøp og andre kreditter. Slike smålån har ofte skyhøy rente, og det er derfor potensielt mye penger å spare ved å samle smågjelden i ett lån gjennom Axo Finans.

Axo Finans

Axo Finans er Norges største låneformidler av blancolån og refinansiering uten sikkerhet. Axo Finans samarbeider per i dag med 7 banker, disse er DNB, Bank Norwegian, yA Bank, Santander, Finaref, Komplett Bank og Bluestep Finans. Til sammen dekker disse bankene et bredt behov i det norske markedet. Axo Finans kan løse de fleste finansielle behov og sannsynligheten for at kunden får markedets beste tilbud, er stor.

Søknadsbehandlingen er rask, effektiv og profesjonell. Alle søknader blir vurdert av en saksbehandler i Axo Finans, det blir foretatt en kundesamtale og deretter blir søknaden sendt videre til alle samarbeidspartnere (banker). Bankene sender deretter sin beslutning tilbake til Axo Finans, og sammen med kunden blir vi enige om hvilket tilbud som er det beste. Det beste tilbudet blir sendt til kunden og vi følger opp kunden frem til lånet er utbetalt.

Axo Finans er en registrert låneformidler, som kan verifiseres via Finansportalen og har derfor kun anledning til å motta godtgjørelse fra sine samarbeidspartnere.

Axo Finans. Lån uten sikkerhet»

 
Rentetekst: Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334.